Poročni make up

Poročni make upPoroka je poseben dan v življenju in vsaka nevesta si želi, da bi bila tisti dan videti lepa in nepozabna. Poročni make up zaupajte naši izkušeni vižazistki, ki bo poskrbela, da se bo make up ujemal s stilom poročne obleke in vašo osebnostjo. Z uporabo profesionalnih izdelkov, pravilnim nanosom ličil, spretnimi rokami in idejami izkušene vizažistke bomo poskrbeli za vaš popoln videz.

Za popoln make up pa je zelo pomembno kako ste svoj obraz negovali v zadnjih mesecih – zato vam priporočamo, da se pri nas oglasite pravočasno in da se dogovorite tudi za poskusno ličenje. Pri poskusnem ličenju se boste z vizažistko pogovorili o vaših željah in pričakovanjih in obenem ugotovili , če vam določen make up pristaja.

Tako boste lahko na poročni dan brez skrbi, saj bo poročni make up prav takšen kot vam najbolj pristaja.

Priporočamo vam tudi primerno »poročno« manikuro ,da bodo vaši nohti lepo urejeni – po vaši želji vam lahko nohte oblikujemo, lakiramo in ročno porišemo.

Ličenje za svečane prireditve in fotografski make up

Pri ličenju za svečane prireditve in fotografskem make upu upoštevamo tako vaše želje, zahteve takšnega ličenja kod tudi pravilen izbor in nanos materialov.

Pošljite povpraševanje


Polja označena z * so obvezna.

      

Privoščite si ...


kakovostne
kozmetične
storitve

M-Elite kakovostne kozmetične storitve

Za vas smo pripravili ...

Ugodne cene,
kakovostno kozmetiko,
izdelke v akciji, ...
M-Elite.si ponudba

Darilni bon

Iščete primerno darilo za vaše najdražje ali prijatelje?

Kontakt

M-Elite
Videm 53
1262 Dol pri Ljubljani
GSM: 041 766 734
E-mail: m-elite@siol.net