Pedikura

V našem salonu izvajamo estetsko in SPA pedikuro.

Estetska pedikura

Običajna estetska pedikura zajema zeliščno kopel za vaša utrujena stopala, ki kožno in nohte prijetno osveži in jih omehča. Postopek nadaljujemo s tanjšanjem in krajšanjem nohtov na nogah in odstranitvijo trde kože na stopalih. Sledi prijetna masaža stopal, ki jo zaključimo z nahranitvijo vaše kože s posebnimi kremami ter olji, primernimi za vsak tip kože posebej.

Pri estetski pedikuri se priporoča tudi lakiranje nohtov. Izbor laka vedno prilagodimo vašim željam, ki naredi vaše nohte še bolj urejene in elegantne.


Kraljeva pedikura

Kraljeva pedikura pa vključuje naslednje postopke:

Pri Kraljevi pedikuri se vaše noge razvajajo v mlačni zeliščni kopeli, nato sledi piling vaših stopal pri katerem se odstranijo vse odmrle celice. Piling kožo pogladi in daje občutek gladkih, mehkih in lahkih nog.

Po končanem pilingu sledi celotna estetska pedikura (oblikovanje in krajšanje nohtov, ter odstranitev trde kože na stopalih). Nato na stopala in nohte nanesemo Kraljevo hranljivo masko, ki vašo kožo nahrani in jo naredi sijočo in voljno. Po končanem postopku stopala zmasiramo s Kraljevo masažno kremo in nanesemo losjon. Po Kraljevi pedikuri priporočamo tudi lakiranje nohtov. Izbor laka vedno prilagodimo vašim željam, ki naredi vaše nohte še bolj urejene in elegantne.

Pošljite povpraševanje


Polja označena z * so obvezna.

      

Privoščite si ...


kakovostne
kozmetične
storitve

M-Elite kakovostne kozmetične storitve

Za vas smo pripravili ...

Ugodne cene,
kakovostno kozmetiko,
izdelke v akciji, ...
M-Elite.si ponudba

Darilni bon

Iščete primerno darilo za vaše najdražje ali prijatelje?

Kontakt

M-Elite
Videm 53
1262 Dol pri Ljubljani
GSM: 041 766 734
E-mail: m-elite@siol.net